Szakértőink

Brachmann Ferenc

alapító, ügyvezető
Nemzetközi üzletfejlesztési és innovációmenedzsment szakértő

Brachmann Ferenc több, mint 11 éve folyamatosan klasztermenedzser, alapító ügyvezetője a vállalkozásunknak. Mesterszakos diplomával rendelkezik Marketing és Menedzsment Tanácsadás területén (Pécsi Tudományegyetem, 2004) és Ph.D. abszolutóriummal rendelkezik alkalmazott Informatikában (Óbudai Egyetem, 2015). Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik ICT cégek számára nyújtott komplex üzletfejlesztési szolgáltatások terén, több mint 50 sikeres projektet vezetett az utóbbi 10 évben. Tárgyalóképes angol és folyékonyan beszél német nyelven.

Feri web
+36 21 252 5833

brachmann.ferenc@i2k.hu

Gili web
+36 21 252 5833

gilincsek.szabolcs@i2k.hu

Gilincsek Szabolcs

international manager
Nemzetközi üzletfejlesztési és GDPR szakértő

Gilincsek Szabolcs mester diplomáját marketingből a Pécsi Tudományegyetemen 2011-ben szerezte, pályakezdőként rögtön a klaszterben helyezkedett el. Egy multinacionális nagyvállalatnál majd egy startup értékesítési és marketing vezetői pozíciójának betöltése után 2018-ban immár nemzetközi projekt menedzserként csatlakozott újra a klaszter csapatához. Sokrétű KKV, multinacionális nagyvállalati és startup üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Szakterülete a DACH régió piacai, informatikai jogi ügyek, valamint az adatvédelem. Minősített GDPR szakértő. Folyékonyan beszél német és angol nyelven.

Kaiser Rita

nemzetközi menedzser
Digitális marketing szakértő, üzletfejlesztési szakértő

Kaiser Rita digitális marketing szakértő. 2006-ban szerezte mester diplomáját a Pécsi Tudományegyetem EU üzleti tanulmányok szakágon. Egyetemi évei után 6 évig Spanyolországban nemzetközi projektekben és projekt menedzserként szerzett tapasztalatot KKV vállalatoknál és tanácsadó multinál. Sokrétű nemzetközi tapasztalataival segíti tagjainkat az online marketing világban. Folyékonyan beszél spanyolul és angolul. 

RitawevV1
+36 21 252 5833

kaiser.rita@i2k.hu

zsenak
+36 21 252 5833

zsenak.istvan@i2k.hu

ZSENÁK ISTVÁN

international manager
Nemzetközi üzletfejlesztési szakértő

Zsenák István Gazdaságinformatikus BSc, és Mérnökinformatikus MSc végzettséggel rendelkezik. Nyolc éve dolgozik szoftverfejlesztőként, amivel párhuzamosan oktatással is foglalkozik a magánszférában, közoktatásban és felsőoktatásban egyaránt. Három éve vezeti junior programozókat képző vállalkozását.

BALOGH DÉNES

GYAKORNOK
Mérnök informatikus hallgató

Balogh Dénes a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar hallgatója. Tanulmányait elvégezvén karrierjét a klaszteren belül tervezi. Gyakorlat- és problémaorientált, műszaki gondolkodás módjával arra törekszik, hogy munkájával minél jobban segítse a klasztert. Folyékonyan beszél angol nyelven.

 

baloghdenes
+36 21 252 5833