Klasztertalálkozó 2019.12.05.

  • Post category:Hírek

Nagy örömmel tölt el minket, hogy 2019.12.05-én a pécsi Corso Hotelben megünnepelhettük a klasztermenedzsment szervezet fennállásának 10.  évfordulóját. Az újonnan belépő tagvállalatok mellett, több alapító tag is velünk ünnepelt.

A ritka alkalom mellett komoly szakmai tartalommal sikerült értékessé tenni az eseményt. Brachmann Ferenc, klasztermenedzser köszöntötte a tagvállalatokat, röviden értékelte 2019-es év munkáját, a megvalósult projekteket, együttműködéseket, az általunk szervezett rendezvényeket, valamint felvázolta a 2020-ra tervezett feladatokat, célokat, programokat.

Ezt követően Takács Károly a Modern Vállalkozások Programjáról és a következő EU-s költségvetési ciklus pályázati lehetőségeiről, illetve az MVP jelenleg is nyitott lehetőségeiről tájékoztatta a jelenlévőket.

Ezután a pécsi Helixlab mukájába nyertünk betekintést Zsenák István, valamint a most futó tanfolyamokban végzős diákok bemutatkozó előadásai révén.

Mindezek után Dr. Varga Miklós, florida állami közjegyző és STARTUP-üzleti mentor előadása volt, melyben tapasztalatait osztotta meg az amerikai pacrelépési lehetőségekkel kapcsolatban.

Az estét kötetlen networking lehetőséggel, ünnepléssel, és egy finom vacsorával zártuk.

Ezúton is köszönjük tagjainknak az elmúlt 10 évet!